α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sparke δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.).

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. (Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Σε περίπτωση που στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώστε απευθείας κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται στην Εταιρεία Μεταφορών ή Ταχυμεταφορών (Courier) και υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας (κατόπιν συνεννόησης) από το κατάστημα μας. Ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας ή τον ορισμό νέας ημερομηνίας παραλαβής.

δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

i) ALPHA BANK: GR 8801 407 180 718002 33000 1453

ii) EUROBANK: GR 3402603500000460200711004

iii) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 950172261000 5261 037401 141

Όνομα Δικαιούχου: Σ+Α ΠAΠAΔOΠOΥΛOΣ ΟΒΕΕ

Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο email info@sparke.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

This website stores cookies on your computer. These cookies are used to improve your website experience and provide more personalized services to you, both on this website and through other media.